DNB Advies & Administratie is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Tevens heeft DNB Advies & Administratie het predicaat Erkend RB-kantoor. Dit houdt in dat kwaliteit is gewaarborgd. Verder streven wij ernaar om met onze proactieve houding om de klant tijdig te voorzien van passend fiscaal advies.

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.000 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Is uw kantoor ook Erkend RB-kantoor? Voeg dan onderstaand tekstgedeelte toe: 
[naam kantoor] heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Meer informatie of vragen?

Neem contact op via 085 065 48 38 of info@dnbaa.nl